workimg
  • 3 Mayıs 2017

Milan'da Vespa Tasarım Haftası

Bu Edinin Grubun en ikonik markalarından Vespa, bir kez daha stil ve teknoloji yenilik heyecan verici girişimler ve Milan Tasarım Haftası için önemli ortaklık, bir dizi kahramanı olarak İtalyan mükemmelliği temsil edecek.

Vespa Studio Ciarmoli bu Vesile ile Milan Tasarım Haftası bir görüntü için “yıkıcı” bir unsur olarak seçildi. Sanat “Salon”, İtalyan tasarım en iyi markaları barındıran bir mekan olarak önemli bir konuma sahip, Vespa mükemmel sergi rivayet ortamları ile harmanlayarak nesnedir. Deneyim ve özgünlük, gebe ve ayrı ve çağdaş yaşam alanları birleştirmek gelişmiş bağlantılı lüks kavramını barındıran eşsiz bir yaratık.

Vespa Güzel yeni nesiller canlı ve ev gözüyle bakar (Salon 15 – Ossa), günlük hayatın görsel ve duyusal bir keşif ve çağdaş mekanda sanat ve tasarım objesi olarak yorumlanır. Fonksiyonel alanlar arasında geleneksel alt bölümleri ötesinde hareket eden yaratıcılık teknoloji ve yerli bir model, kamu ve özel, birincil ihtiyaçları ve yeni arzular, bir amblem birleştirerek akıcı bir boşluk vardır.

Milan Tasarım Haftası bu muhteşem Vespa tesislerinde bir tepe almak.

whatsapp1